Η “θεραπευτική” Ζεστή Γρανίτα του Χειμώνα!

Μία πεντανόστιμη συνταγή για να σας γιατρέψει και να προλάβει τα κρυώματα του χειμώνα με απλά αγνά βιολογικά υλικά. Όπως είναι ευρέως γνωστό στους κύκλους της εναλλακτικής Ιατρικής τα γαλακτοκομικά απαγορεύονται σε περιπτώσεις ασθένειας διότι έχουν την ιδιότητα να ρίχνουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Το γάλα αμυγδάλου όμως είναι απόλυτα φυτικό, θρεπτικό και σούπερ τονωτικό για τον οργανισμό.

Η παρακάτω συνταγή θα σας ενθουσιάσει πραγματικά μόλις τη δοκιμάσετε αφού το άρωμα και η γεύση της θυμίζει καλοκαιρινές παραλίες πίνοντας παγωμένο smoothies φράουλα. Παρόλο που δεν είναι ούτε παγωμένη, ούτε γρανίτα φέρνει ακριβώς τα ίδια γευστικά συναισθήματα.

Θα χρειαστείτε:

1 ποτήρι Γάλα Αμυγδάλου 100%

1 κουτ. γλ. Μείγμα Βοτάνων από Πράσινο τσάι, Ρόδι, Καρπούς Γκότζι, Ιβίσκο, Κυνόροδο, ρόδι

1 κουτ. γλ. σιρόπι αγαύης

 

Προετοιμασία:

Ζεσταίνεται το γάλα Αμυγδάλου και προτού φτάσει τους 80 Βαθμούς Κελσίου κατεβάζεται από τη φωτιά, τοποθετείτε τα βότανα για 5′-10′, σουρώνεται, προσθέτετε το σιρόπι αγαύης και απολαμβάνεται!

 

Αντιοξείδωση, Πρόληψη Κρυολογήματος, Επιτάχυνση ανάρρωσης, αντιγήρανση και η αποτοξίνωση σας περιμένουν!

Γράφει η

Αγγελική Κοσκερίδου – Νιάρχου

Dr. Holistic Medicine